Annons
Annons

Görvälns slott


 

Den här helgen har jag spenderat på bästa sätt på Görvälns slott strax utanför Stockholm tillsammans med en av mina allra bästa vänner.

Vad ger man i present till någon som man har känt sedan man var liten, är småbarnsmamma och som typ har allt? Det var så det började. Och så kom jag på att den bästa presenten nog är att ge bort ett dygn utan barn med bara mig själv som sällskap på nåt ställe där de har sjukt sköna sängar och god mat.

Annons

Och om kriterierna är sjukt sköna sängar och god mat så är Görvälns slott det bästa stället man kan hamna på.

Vi checkade in på fredag eftermiddag och la oss direkt i sängen, drack vin, åt godis, pratade, pratade och pratade.

Sen tog vi en skogspromenad på mysiga stigar i skogen längs vattnet och fortsatte att prata. Så himla härligt.

Middagen sen var precis så bra som vi hade förväntat oss.

Så fort vi hade ätit sista tuggan skyndade vi oss tillbaka till vår sköna säng, gjorde ansiktsmask, skrattade så vi grät några omgångar och fortsatte prata tills vi somnade utan att ens hinna säga god natt till varandra.

Givetvis var frukosten också jättebra, och lika givetvis så bäddade vi så klart ner oss sängen igen sen efter att plättar, smoothies och rostade mackor hade hamnat i våra magar.

Till slut var jag tvungen att packa ihop mina grejer för att hinna hem till Jacks match men Maria låg kvar i sängen ett tag till när jag drog. Och vad vet jag, hon kanske ligger kvar där än? 🙂

Vill du åka iväg och bara mysa med en kompis, din pojkvän/flickvän, din mamma eller vem som helst så kan jag verkligen rekommendera Görvälns slott. Måste ringa dit nu förresten och fråga vad det är för märke på kuddarna. Döööör typ för de var så sköna!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar