Annons
Annons

Make up skola- målade läppar


 

Ojoj, tiden går! Nu var det länge sedan jag hade make up skola här i bloggen.

Eftersom en av de stora make up trenderna för våren är målade läppar har det blivit dags att gå igenom hur du får till de perfekta läpparna.

Annons

Börja alltid med en välvässad penna för att få till formen. Pennan ska helst vara så nära färgen på ditt läppstift som möjligt. Var noga när du målar med pennan så att läpparna inte ser sneda ut när det är klart.

Efter att du har fått till formen bra fyller du i hela läpparna med pennan. Det gör du för att få en jämn färg på hela läpparna så att du undviker en läppkonturfärg och en annan läppstiftsfärg.

Läppstiftet sitter också bättre om du målar med penna först. Vill du att det ska sitta ändå hårdare kan du pudra över pennan med löspuder innan du målar med läppstift.

Om du vill göra dina läppar större måste du tänka på två saker:

1. Måla ALDRIG ovanför amorbågens toppar ( de två högsta punkterna på överläppen)

2. Måla ALDRIG utanför mungipan.

Om du håller dig till de reglerna kan du sedan fuska och måla linjen utanför din egna läpplinje på övriga ställen och på så sätt få läpparna att se större ut.

Applicera helst läppstiftet med en pensel. Det blir mycket lättare att kontrollera appliceringen på det sättet.

Till sist drar jag in ett litet tips om röda läppar. Om du är ovan vid att måla läpparna röda men gärna vill testa det i vår så bör du börja med ett rött stift som har en något varm ton.

Kalla röda toner upplevs hårdare och skarpare än lite varma toner. Lycka till!

Experimentera med två olika färger som jag har gjort här kanske? 🙂

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar