Annons
Annons

Min möhippa


 

Det var som en dröm i ett helt dygn min möhippa förra helgen.

Det var en gråt och skrattfest som jag kommer kunna leva på i resten av mitt liv!

Lyckliga jag som har sådana underbara vänner!!

Här kommer en sammanfattning.

Annons

Det började med att jag gjorde en plåtning på lördagen för Björn Borg.

Det var tredje dagen vi plåtade i rad så vi hade inte så många bilder kvar totalt och kunden hade uppskattat att vi skulle vara klara ca 17.30.

Jag skulle med ett tåg 18.22 för Daniel, Jack och Stella var i Söderhamn så jag skulle åka till dem.

Plåtningen gick mycket fortare än planerat så vi var klara redan innan 14.00 så jag skyndade mig in i en taxi för att åka med 14.22 tåget istället.

Utan min vetskap hade mina vänner och Daniel haft kontakt med min assistent Hannah under hela dagen så alla var uppdaterade på mitt läge så när jag, totalt ovetande, kom gående på perrongen på spår 8 med en sallad i ena handen och min väska i den andra flög de plötsligt på mig med ett skrik.

Jag grät så att glasögonen immade igen medan de sprättade champagnen, hängde på mig 10 färgglada ballonger med namnen på alla mina killar genom tiderna och drog på mig ett par knallröda Foppatofflor 🙂

 

 

Med den utstyrseln på fick jag sedan ensam ta en promenad från centralen till Norrmalmstorg.

Där checkade vi in på Stockholms bästa hotell, Nobis. Så lyxigt!!

 

 

Efter en supergod lunch på Nobis restaurang kom alla tjejer upp till rummet som jag bodde i tillsammans med min vän Maria som också kommer att vara värdinna och toastmaster på bröllopet.

Med sig hade alla en present med något i som skulle känneteckna ett minne eller deras vänskap till mig.

Jag kan utan att överdriva säga att det blev någon timme av lyckogråt för mig!

De hade med sig helt underbara och väl genomtänkta grejer som väckte fina minnen.

Bland annat hade min äldsta vän med sig en kasettbandsfreestyle med en inspelning som hon och jag hade gjort tillsammans när vi var 12 år. Det låg även ett brev i paketet som hon och jag hade skrivit ihop i samband med inspelningen. Underbart!

 

 

Efter den underbara upplevelsen och uppväckning av de allra finaste och roligaste minnena duschade vi, gjorde oss i ordning och åkte till Sebastian Ingrossos restaurang Un Poco för middag.

Jag hade aldrig varit där tidigare så det var ju extra kul bara därför men det som var roligast av allt var att maten var helt fantastisk!!!

De har ett italienskt kök och varenda rätt som vi fick in smakade himmelskt!

Jag hade fått i uppdrag att ta med alla mina ballonger till middagen och under tiden som vi satt där fick jag ta fram en efter en och berätta om när och hur jag hade dejtat eller varit kär i just den killen.

Efter att jag hade berättat om den första och sedan smällt den ballongen med en gaffel visade det sig att de hade samlat in filmklipp från killarna där de gjorde en personlig hälsning till mig!

Helt otroligt!!! Det var så sjukt kul att få de där hälsningarna och jag kan inte tacka mina ex nog för engagemanget 🙂 Tack tack tack!!

 

Alla de bästa!!!

 

Maria, jag och Linda.

 

Maja.

 

Nicole och Tove.

 

Efter det festade vi hela natten på Fou och Berns och jag hade verkligen The time of my life!

 

 

Maria.

 

Åsa.

Helt underbart rolig kväll och natt och jag, som trodde att min möhippa var över, tyckte att den hade varit den bästa hippan någonsin!

Men den var inte över…

Klockan 4.00 la vi oss i världens skönaste hotellsäng med världens skönaste täcke och kudde och klockan 8.30 vaknade jag av att det knackade på dörren.

Med ett täcke virat runt mig öppnade jag försiktigt dörren och där utanför står sprintstjärnan Malin Ewerlöf (!!) och säger:

– Godmorgon Teresa, nu ska du och jag ut och springa!

I samma veva hoppade alla tjejer fram bakom ryggen på henne, slängde åt mig mina träningskläder och så var det bara att byta om.

Sedan sprang jag och Malin Ewerlöf (!!) intervaller på Djurgården i en timme. Så sjukt kul var det!

 

Helt nyvaken men ändå sjukt peppad på lite löpning 🙂

 

 

Efter löpning och en dusch var det underbart att få sätta sig ner vid ett stort bord och äta frukost med alla.

När jag reste mig för att gå och hämta lite mer att äta och kom tillbaka till bordet var min stol upptagen.

Då hade min kompis Tove, som jag hade saknat under kvällen innan, anslutit.

Hon hade kommit hem från Kanada på morgonen och tagit en taxi direkt till Nobis från Arlanda för att kunna vara med. Så då blev det dags att gråta lyckogråt igen!

 

Gråtiga jag och Tove.

 

Efter den underbara frukosten var det dags för ännu ett stopp. Helt otroligt vad de hade fixat mycket grejer för mig!

Nu gick vi till Stockholm Day Spa för behandlingar och mys.

Jag fick en hel timmes massage som jag nog inte ens behöver förklara hur underbart det var efter det senaste dygnets bravader 🙂

Resten av gänget gjorde också olika behandlingar och så satt vi där, drack juice och hade det mysigt medan vi väntade på att alla skulle bli klara.

 

Maria tog sin massage med skorna kvar på fötterna, hihi 🙂

 

Världens bästa möhippa avslutades sedan med fantastisk lunch på Berns med en efterrättsbuffé som är som att komma till foodheaven.

 

 

Nu återstår bara att säga mitt allra varmaste tack för det mest fantastiska dygnet i mitt liv till de finaste vännerna i världen!

Jag är så otroligt tacksam och lycklig över att få ha er i mitt liv. Jag älskar er alla!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar