Annons
Annons

Miss mary of sweden


 

Den här veckan har jag jobbat med Miss mary of Sweden.

Vi plåtade måndag, tisdag och onsdag och det var jätteroliga arbetsdagar med bra team!

Att plåta underkläder kräver en hel kroppsarbete för mig också, alltså modellens kropp 🙂

Annons

Så jag var ganska busy de här dagarna som du kanske förstår. Först ska håret bli fint med fön, locktång, löshår och fix under hela dagen, make up och även fast den var väldigt naturlig så tar det sin tid att få det bra och hållbart hela dagen. Och så förut det här då så ska kroppen vara jämn i färgen och lagom blank.

Och jag älskar varje del av det här! Så himla tacksam att ha världens roligaste jobb!

Följ mig gärna på instagram, @teresagrundin

 

Här är gänget som jag jobbade med.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar