Annons
Annons

Positano


 

Just nu sitter jag på min fantastiska terass i morgonsolen och skriver det här inlägget.

Jag är i den magiskt vackra staden Positana som ligger på Amalfikusten nära Napoli.

Jag kom hit i onsdags kväll när det var alldeles mörkt ute, hann bara heja på teamet som jag skulle jobba med, äta middag med dem och sedan sova så jag hade inte alls någon koll riktigt på var jag hamnat.

Annons

Men så vaknade jag igår morse, drog bort gardinerna och såg att jag hade den här terassen till mitt rum med utsikt över husen som är byggda efter bergsväggen och med havet alldeles nedanför. Och dessutom en värmande sol som låg rakt på. Underbart!

Vi har plåtat Sofi och Frida Fahrman med deras söta småtjejer för Ellos. För den som har missat det kan jag berätta att de har gjort en egen jättefin kollektion i samarbete med Ellos och den kampanjen plåtade vi här i Positano igår.

Nu är det dags för frukost och sedan ska vi åka hemåt igen. En kort men helt fantastisk resa och jag kommer garanterat att åka tillbaka hit någon gång!

Jag vet inte varför det inte går att fixa bilderna från min telefon till datorn just nu men så fort det är fixat så ska jag ladda upp dem jag själv tog igår. Så länge lägger jag upp den här bilden från Positano, det ser faktiskt ut så här. På riktigt alltså 🙂

 

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar