Annons
Annons

SEMESTER


 

Thailand var helt magiskt! Tyvärr så funkar inte min WordPress app av nån anledning så jag kunde inte lägga upp några bilder här. Jag gjorde två försök men sen bestämde jag mig för att släppa stressen över det och ta ofrivillig semester från bloggen också.

Annons

Resan började med att vi åkte till södra delen av Koh Lanta och checkade in på ett jättefint hotell som jag verkligen kan rekommendera, Baan kan tiang see. Det är en lite villresort med åtta fantastiska små villor med varsin stor terass som ligger högt uppe på ett berg med underbar utsikt över Kantiang bay.

Där stannade vi första veckan och tillbringade dagarna på Kantiang beach, Long Jark beah och Koh Rok. Mest låg vi i vattnet eftersom det var så varmt, helt magiskt!

De fyra sista nätterna packade vi ihop oss och åkte till Aonang.

Det kändes alldeles perfekt just då. Efter en veckas totalt lugn på Koh Lanta så var det kul att komma dit till lite mer människor och shopping för barnen.

Dagarna där spenderades på dagsutflykter med longtailbåtar till underbara ställen som Railaybeach och paradisön Poda Island.

Tack min fina familj för två veckor jag aldrig kommer glömma!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar