Annons
Annons

Vikten av att tvätta rätt


 

Alltså nu har jag verkligen gjort ett ordentligt test i vikten av att ha en bra återfuktande rengöring.

Om du följer min blogg så minns du kanske att jag glad i hågen och väldigt förväntansfull gjorde en lashlift behandling för några veckor sedan? Och i så fall så minns du nog också att den gick åt skogen och att jag fick känslan av att vara den första människan någonsin som lashlift inte fungerade på…

Annons

Hur som helst så är det dags för ett nytt försök igen idag och för att förbereda mig ordentligt och minimera risken att det inte går bra den här gången heller så har jag verkligen analyserat allt som kan vara en tänkbar anledning till att fransarna reagerade som de gjorde.

Eftersom jag inte använder mascara, ingen särskild rengöring för fransarna, inget fransserum eller egentligen någonting på ögonfransarna som ett ämne kan reagera med så är det enda som jag kan byta ut min vanliga ansiktsrengöring.

Jag använder en rengöring från Dermaceutic och den är så fantastiskt bra, den tvättar bort all make up och ansiktet känns mjukt och lätt återfuktar efteråt. Den innehåller Glycolsyra bla och min tanke är då att kanske kanske kanske kan det vara syran som reagerar med ämnet i lashliften (griper typ efter halmstrån här…)

Hur som helst så bestämde jag mig för att testa en annan rengöring i 10 dagar inför behandlingen och sagt och gjort så blev det så och det resulterar nu i det här blogginlägget.

Grejen är att jag nu mer än någonsin inser vikten av en riktigt bra rengöring som inte enbart gör rent utan som också återfuktar huden. Nu använder jag en rengöring från Clarins och huden stramar och känns nästan gnisslig efteråt och det får inte gå 30 sekunder innan jag smörjer in mig för då känns det som att jag ska krackelera. Hemsk känsla!

Så nu drar jag iväg för mitt andra lashliftförsök och håller tummarna att allt går bra den här gången men det som jag nästan mest fram emot mest är att jag ikväll kan börja använda min vanliga rengöring igen.

 

dermaceutic-advanced-cleanser-600x600

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar